Produkter for ren hestradisk (6)

Salvieblad - HoReCa

Salvieblad - HoReCa

Salvia officinalis brukes mye i matlaging som krydder. Tørket gress tilsettes supper og hovedretter, samt som topping på paier og andre kulinariske produkter, blant annet egg-ris, kål og kjøtt. Bruk til Snacks, hovedretter, drikker, søte retter. Smak Krydret, bitter Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 11 Fett (g / 100g)… 13 Karbohydrater (g / 100g)… 61 Energiverdi (kcal / 100g)… 410
Fennikelfrø - HoReCa

Fennikelfrø - HoReCa

Dillfrø har lenge vært tilsatt nesten alle saltlake og sylteagurk, i paraplyer med syltede agurker, tomater og paprika plasseres hele paraplyer med frø, kun frø brukes i surkål. Dillfrø passer godt til kjøtt- og fiskeretter, alle grønnsaksstuing, og spesielt til retter med erter, bønner og linser. Bruk til Saus, supper, konservering, kjøttretter, fjærkre-retter, tilbehør. Smak Krydret Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 16 Fett (g / 100g)… 15 Karbohydrater (g / 100g)… 12 Energiverdi (kcal / 100g)… 250
Ceylon-kanel

Ceylon-kanel

På 1600-tallet oppdaget portugisiske erobrere Ceylon-kanel på Sri Lanka og brakte dette krydderet til Europa i løpet av 1600- og 1700-tallet. Ceylon-kanel utvinnes fra ville trær som kan nå en høyde på opptil 10 m og vokser vilt i skogene på Ceylon og Sør-India. Dette krydderet lages av den fineste indre barken, som kuttes fra tre år gamle skudd. Ekte Ceylon-kanel er et sterkt duftende og smakfullt krydder. Alle som har smakt det, vet godt hvilke forskjellige smaksnyanser dette krydderet har. Karbohydrater (g / 100 g): 4,0 Fett (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Energiverdi (kcal): 160 Minst holdbarhet: 18 måneder Nettovekt (g): 30
Hvitløkssalt

Hvitløkssalt

Brukes til forberedelse av salater, forretter, supper, andre lunsjretter. Proteiner (g / 100g): 9,5 Fett (g / 100g): 0,0 Karbohydrater (g / 100g): 3,0 Energiverdi (kcal / 100g): 50
Dillfrø - HoReCa

Dillfrø - HoReCa

En krans av stilker og grener av dill i det romerske imperiet ble tildelt fremragende gladiatorer. Brukes til tilberedning av salater, forretter, supper, andre lunsjretter. Brukes til Varme og kalde sauser, supper, kjøttretter, fjærkre-retter, fiskeretter, eggretter, samt til sylting. Smak Bittert gress Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 16 Fett (g / 100g)… 15 Karbohydrater (g / 100g)… 12 Energiverdi (kcal / 100g)… 250
Knust rød pepper (Chile) - HoReCa

Knust rød pepper (Chile) - HoReCa

Mexikanere mener at pepper hjelper sinnet med å bli klarere, de sier at ved å spise pepper kan du føle hodet ditt separat fra kroppen. Knust rød pepper (Chile) - har alle egenskapene og smaken av sterk chilipepper, men er mye mer praktisk å bruke på grunn av sin fine fraksjonalitet. Bruk til Salater, sauser, supper, kjøttretter, fjærkre, pasta, ris, fiskeretter, grønnsaker. Smak Brennende skarp Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 13 Fett (g / 100g)… 14 Karbohydrater (g / 100g)… 15 Energiverdi (kcal / 100g)… 240